Projectmanagement elektrotechniek

Diensten

Verbeek Allround biedt ondersteuning binnen diverse bouwprojecten. Dit doen wij op diverse niveaus, ongeacht de schaalgrootte van de projecten. Wij leveren maatwerk en een totaaloplossing op het gebied van elektrotechnische installaties.

In de aanbestedingsfase, tijdens het ontwerp en uitvoering, maar ook met de oplevering zijn wij uw partner en dragen zorg voor de gestelde wensen die vallen binnen de kaders aangaande het budget, planning en kwaliteit.

Wij hebben vanuit ervaring een uitgebreide kennis van installaties in speciale omgevingen zoals ziekenhuizen, infra, cleanrooms, en onderzoekscentra. Ook binnen een diversiteit aan projecten zoals kantoren, bedrijfsgebouwen, tunnels en woningbouw hebben wij ervaring en leveren wij graag onze bijdrage.

De werkzaamheden kunnen plaatsvinden op uw project- of kantoorlocatie, maar natuurlijk ook op kantoor van Verbeek Allround. Of een combinatie van beide. Wat u het liefste heeft. Het projectbelang en het creëren van mogelijkheden zijn hierbij onze drijfveren.

Door kennis, vaardigheden en technieken op een goede manier toe toepassen, wordt een project effectief en succesvol uitgevoerd.